Overslaan en naar de inhoud gaan psa.skip_to_footer

DS Automobiles bouwde voort op het commerciële succes van zijn verfijnde lijnen om in 2014 een op zichzelf staand merk te worden. Sedans, cabrio's of SUV's vertegenwoordigen nu de essentie van Franse autokennis. Door een gebruikte DS van DS CERTIFIED te kopen, kunt u zich vandaag nog bij deze prestigieuze familie aansluiten.


DS occasion: topklasse made in France

Een gebruikte DS geeft u een buitengewone rijervaring, in een omgeving die de nadruk legt op aandacht voor detail en absolute verfijning. Zowel comfortabel in de stad als op nationale wegen, voor korte ritten of voor lange ritten op de snelweg, het assortiment is ontwikkeld in vele modellen, trouw aan de premium geest van het merk, met sterke persoonlijkheden.

 

DS occasion stadsauto

• DS 3 occasion: elegant en gecultiveerd, de DS 3 blijft de perfecte belichaming van stijlvol rijden in de stad en zorgt voor een perfecte balans tussen rijdynamiek en comfort. De drie generaties van het voertuig onderscheiden zich door een verscheidenheid aan motoren, grafische aanpassingsopties en afwerkingen, variërend van chic tot sublieme prestaties.
• DS 3 Cabrio occasion: de cabrioletvariant van de DS 3 werd in 2012 geboren en werd in meer dan 20.000 exemplaren geproduceerd. De DS 3 Convertible herdefinieert de codes van premium cabrio's op magnifieke wijze en biedt een unieke ervaring voor bestuurders die de weg vanuit een nieuwe hoek willen herontdekken.

 

DS occasion sedans

• DS 4 occasion: De DS 4 is een levendig bewijs van Franse uitmuntendheid sinds de marktintroductie en staat nog steeds als een iconische referentie voor het merk. Met een sterk herziene lengte, een nieuw EMP2-platform en zijn silhouet dat zowel atletisch als efficiënt is, veroorzaakt de nieuwe DS 4 al opschudding sinds zijn lancering met zijn oplaadbare hybride versie DS 4 E-TENSE en zijn versie aangepast voor de DS 4 KRUIS avontuur.
• DS 4 Crossback occasion: Vergeleken met het originele model en zijn wijzer lijnen, neemt de DS 4 Crossback trots zijn luxe ontdekkingsreiziger ziel over met zijn dakrails, wielkasten, grotere afmetingen en veroveraarprofiel.
• Gebruikte DS 5: de premium grote sedan van DS Automobiles is ongeëvenaard in verleiding en communicatie van rijplezier, vooral als u kiest voor een So Chic- of Performance Line-afwerking. Hij is verkrijgbaar in benzine-, diesel- of dieselhybride modellen.
• DS 9 occasion: Deze nieuwe luxeberline weerspiegelt op subtiele wijze de toekomstvisie van DS Automobiles. Verrijkt met de nieuwe DS 9 E-TENSE hybride motor, is de DS 9 een technologisch object dat zijn sensuele en opmerkelijke stijl combineert met het dynamische hypercomfort van zijn cabine.

 

Tweedehands SUV DS

• DS 3 Crossback: de nieuwe stads-SUV van DS Automobiles is sinds zijn komst op de markt een standaarddrager van Franse autokennis. Deze compacte premium-SUV, verkrijgbaar met verbrandings- of elektrische motor in de DS 3 Crossback E-TENSE-versie, en met handgeschakelde of automatische transmissie, zal uw smaak voor reizen en ontdekkingen overbrengen.
• DS 7 Crossback: de premium SUV van DS Automobiles geeft u bevoorrechte toegang tot luxe en ruimte. Het spreekt een breed publiek aan met zijn openlijk vertrouwde formaat. De DS 7 Crossback E-TENSE-versie onderscheidt zich ook door een hybride motor die een ongeëvenaard comfort op de weg biedt.

Hoe schat ik de waarde van mijn DS Automobiles-auto?

De waarde van een auto van DS Automobiles hangt natuurlijk af van vele factoren, waaronder de registratiedatum, actieradius, kilometerstand en enkele meer specifieke kenmerken, zoals het feit dat hij in een beperkte oplage is.

Bent u in het bezit van een DS-merkmodel? DS CERTIFIED biedt u een snelle en nauwkeurige eerste online schatting van de waarde van uw DS-voertuig op basis van het kenteken en de belangrijkste kenmerken. Het is dan aan jou om contact op te nemen met een DS STORE om te profiteren van een vast aankoopaanbod na professionele verificatie.

Waarom uw DS occasion kopen bij DS CERTIFIED?

DS CERTIFIED ondersteunt u bij het kiezen van uw volgende gebruikte DS-voertuig en geeft u alle garanties voor een vlotte transactie. Onze vitrine omvat een brede selectie van recente en lage kilometerstand gebruikte DS voertuigen.
• Een door DS GECERTIFICEERDE commerciële garantie, gelijk aan de fabrieksgarantie, beschermt u gedurende 12 tot 24 maanden, zonder eigen risico en met onbeperkt aantal kilometers;
• Met de "tevreden of terugbetaald"-garantie kunt u uw DS-voertuig inruilen binnen 10 dagen na aankoop en tot 2.000 gereden kilometers;
• Elk te koop aangeboden voertuig is zorgvuldig geïnspecteerd door in totaal 120 controlepunten te controleren.

Cookies accepteren