Voordelen van de aanschaf van een occasion bij de DS-dealer

Er zijn grote verschillen voor wat betreft beschikbare informatie, garantievoorwaarden, services en aankooprisico's. Neem de adviezen van onze deskundigen ter harte om een miskoop te vermijden.

Autobedrijven bieden jonge occasions aan tegen aantrekkelijke prijzen.

De keuze om een occasion te kopen bij een particulier of bij een autobedrijf kan afhankelijk zijn van uw behoeften. Als het aan de occasion te besteden budget beperkt is, bijvoorbeeld een auto ouder dan 10 jaar tegen een prijs van 2000 tot 3000 euro, is de kans groot dat u bij een particulier gemakkelijker uw slag kunt slaan. U hebt dan echter geen enkele zekerheid over de werkelijke staat van de auto. Bent u daarentegen op zoek naar een betrouwbare recentere occasion, met een lage kilometerstand tegen een aantrekkelijke prijs, dan hebt u bij de merkdealers meer keus. Het merk DS biedt bijvoorbeeld een selectie hoogwaardige auto's aan die tot in detail zijn gecontroleerd, een grote onderhoudsbeurt hebben gehad en geleverd worden met tot wel twee jaar garantie, een termijn die door weinig concurrenten wordt geƫvenaard. Met de compacte DS 3, de crossover DS 4 CROSSBACK, de DS 4 Berline en de DS 5 hebt u een ruime keuze.

DS Certified

Aanschaf bij uw DS-dealer: extra zekerheid voor uw auto

We hebben voor u de belangrijkste voordelen van de aanschaf van een gebruikte auto bij de DS-dealer op een rijtje gezet:

  • Lage kilometerstand, betrouwbare modellen, mogelijkheid om het uitrustingsniveau te kiezen: met de DS Certified-occasions kan de dealer aan al uw verwachtingen voldoen.
  • De DS Certified-occasions zijn op 120 punten gecontroleerd: u weet dus zeker dat u een kwalitatief uitstekende auto koopt.
  • Proefrit met de auto van uw keuze: omdat u een DS niet alleen voor het raffinement maar ook voor het rijplezier koopt, bieden we u de mogelijkheid om binnen 24 uur een proefrit te maken in de auto van uw keuze (indien beschikbaar).
  • Garantie: de DS Certified-occasions worden geleverd met een garantie van tot wel twee jaar (*), waarbij voor de dekking geen rekening wordt gehouden met de leeftijd van de auto. Deze garantie, een van de uitgebreidste van de markt, dekt het volledige arbeidsloon en de onderdelen (uitgezonderd slijtageonderdelen), zodat u onbezorgd kunt rijden.
  • Pechhulp: om ervoor te zorgen dat u bijvoorbeeld bij een ongeval, pech, kleine schade of vandalisme mobiel blijft, worden alle DS Certified-occasions geleverd met gratis pechhulpverlening (*) tot hun achtste verjaardag (gerekend vanaf de datum van de eerste tenaamstelling). U blijft dus altijd mobiel.
  • Financieringsmogelijkheden en services: financieringsvorm en -duur, garantieverlenging en servicecontracten; de dealer kan u alles vertellen over onze aan uw wensen aan te passen services.
  • Verkoopdocumenten, kentekenbewijs: het DS-netwerk neemt u al het papierwerk bij de aankoop uit handen.
  • Tevredenheidsgarantie: we willen dat u volledig tevreden bent met uw DS Certified-occasion. Is dat niet het geval, dan kunt u uw auto inruilen voor een vergelijkbaar model (*).
  • Door uw occasion te kopen bij een DS-dealer, kiest u voor zekerheid en gemoedsrust.
Jeroen
Jeroen
Op de occasionmarkt worden jonge occasions (van 2 tot 5 jaar oud) niet altijd op dezelfde manier verhandeld als oudere exemplaren (van meer dan 5 jaar oud). Zo zijn er massa's particulieren die van hun auto af willen, maar vindt u ook een groot aanbod bij autobedrijven. Hieronder vindt u onze tips.