occasion online kopen

Hoe kunt u op een goede manier online een occasion kopen?

Tussen zoveel informatie is het soms lastig de occasions van de merkdealer te vinden. Om zo goed mogelijk aan uw behoeften te voldoen reiken we u enkele middelen aan om gemakkelijk online een occasion te vinden. Ga naar het DS-netwerk en de website www.dscertified.dsautomobiles.nl voor meer zekerheid bij de aanschaf van uw occasion.

Onze tips voor het online kopen van een occasion

Het voordeel van het internet is de grote keuze. Let echter goed op en kies voor een auto die door een duidelijk herkenbare verkoper wordt aangeboden en waarover een maximale hoeveelheid informatie beschikbaar is.

De kilometerstand, het bouwjaar en de lijst van opties zijn niet voldoende. U moet ook de reparatiehistorie van de auto kunnen bekijken en meer weten over het type gebruik dat van de auto is gemaakt (vooral in de stad of juist op de snelweg) om een afgewogen keuze te kunnen maken.

Met een door het DS-netwerk op internet aangeboden auto hebt u de zekerheid dat:

• de omschrijving van de auto volledig en correct is
• de auto een grote beurt heeft gehad en door een professional op 120 punten is gecontroleerd
• de verkoper u alle van belang zijnde documenten zal overhandigen

Een dergelijke aankoop via internet (hoewel de verkoop zelf niet op het web gebeurt maar in het dealerbedrijf) biedt u zekerheid. Bovendien kunt u gebruikmaken van aanvullende services: fabrieksgarantie, financieringsmogelijkheden, inruil enz.

Jeroen
Jeroen
Het internet is bijzonder handig wanneer u informatie zoekt over de auto die u wilt kopen: technische gegevens, reviews van eigenaren, foto's met hoge resolutie, enz.

Via verschillende sites hebt u toegang tot een enorm aanbod van occasions, zowel van particulieren als van autobedrijven. Het probleem is het vinden van de juiste occasion: duizenden auto's, soms erg summiere beschrijvingen, oude foto's...