De premium occasion

De 6 beloften van DS Certified

U bent welkom bij alle professionele DS Certified verkooppunten in Nederland. Daar vindt u alle voertuigen die voldoen aan de eisen van DS Certified:

Zoek uw ideale auto

Tot 24 maanden garantie

De auto wordt geleverd met een commerciële DS Certified-garantie met een looptijd van 12 of 24 maanden vanaf de datum van aflevering, zonder kilometerlimiet en eigen risico. Deze garantie dekt de door de fabrikant geleverde onderdelen en het arbeidsloon.


Afhankelijk van de leeftijd van de auto ten tijde van de onder de labelgarantie uitgevoerde werkzaamheden worden de volgende onderdelen gebruikt:

 

 • DS < 5 jaar (*): Originele onderdelen
 • DS > 5 jaar (*): Eurorepar-onderdelen en IAM-/toeleveranciersonderdelen

De garantie is geldig bij elke Erkend Reparateur van het netwerk van het merk en is overdraagbaar aan een nieuwe eigenaar in het geval van verkoop van de auto voor het einde van de garantietermijn.Gecontroleerde kilometerstand

De RDW registreert sinds 1 januari 2014 tellerstanden van personenauto's en lichte bedrijfswagens en houdt toezicht op de betrouwbaarheid van deze metingen. De RDW heeft de metingen van vóór 1 januari 2014 vergenomen uit de registratie van de Stichting Nationale Auto Pas (NAP). U kunt geen rechten ontlenen aan gegevens op het rapport dat de RDW verstrekt als deze betrekking hebben op metingen vóór 1 januari 2014. Alle door de RDW erkende bedrijven in Nederland zijn wettelijk verplicht om tellerstanden van personenauto’s te registeren. De RDW beheert het register met tellerstanden en geeft op basis van die informatie een oordeel ver de juistheid van een tellerstand. Door een tellerstand vaker te registreren, wordt de ruimte om te frauderen met de teller stand kleiner. Daardoor wordt een betrouwbaarder oordeel afgegeven over de reeks geregistreerde tellerstanden.Op 120 punten gecontroleerd en conform DS onderhoudsvoorschrift afgeleverd

Vóór de aflevering:

 • krijgt de auto altijd een onderhoudsbeurt en worden eventueel van toepassing zijnde terugroepacties uitgevoerd, conform de voorschriften van de fabrikant.
 • wordt de auto volledig en gedetailleerd gecontroleerd aan de hand van 120 controlepunten, waarbij gebruik wordt gemaakt van de technische knowhow van het merk DS.

De controleprocedure, die ongeveer 210 minuten duurt, omvat de volgende elementen:

 

 • Rijveiligheid: proefrit (20 min.), velgen/banden, remmen, stuurinrichting, voor- en achtertrein
 • Mechanische componenten: aandrijfaggregaat, filters, uitlaat, emissie
 • Structuur/carrosserie/portieren
 • Zicht: ruiten, spiegels, ruitenwissers, verlichting
 • Elektrische installatie: accu
 • Uitrusting: interieur, verwarming, comfort
 • Globale test

Een gedetailleerd overzicht van de werkzaamheden is te vinden op het onderstaande formulier van de 120 controles. Er moet altijd een kopie van dit formulier aan u worden overhandigd om de uitvoering van de controles te bewijzen en een serieuze en professionele indruk van het merk DS te geven.


Download hier het formulier

Only You programma

U heeft recht op dezelfde services als een klant van een nieuwe DS en dus ook op het in het land opgezette Only You-programma.


DS Assistance garandeert dat de klant tijdens de looptijd van de DS Certified-garantie en ook daarna, tot de DS 8 jaar oud is (gerekend vanaf de datum van de eerste tenaamstelling) mobiel blijft, ook bij een lekke band, een lege tank of een ongeval. U heeft recht op een uitgebreide hulpverleningsservice, inclusief pechhulpverlening/berging, vergoeding van de verblijfskosten of de kosten voor het voortzetten van de reis, een leenauto van dezelfde categorie en repatriëring van zijn auto. Eén telefoontje naar het nummer 00800 24 24 07 07 van DS Assistance is hiervoor voldoende.

U heeft bovendien gratis recht op de services van de MyDS-app en kan gebruikmaken van de services DS Valet en DS Rent.Gepersonaliseerde services

Om aan alle wensen en verwachtingen van u te kunnen voldoen, worden ook door DS ontwikkelde services op maat aangeboden:

 

 • Inruil: het DS-netwerk doet altijd een inruilaanbod
 • Financiering: PSA Finance Nederland biedt financieringen op maat aan tegen maandlasten die aansluiten op uw mogelijkheden.
 • Garantieverlenging: voor meer zekerheid kan u de garantietermijn van uw auto verlengen via een garantieverlengingscontract.


Niet goed, geld terug

Wij zijn ervan overtuigd dat u volledig tevreden zult zijn met uw premin DS Automobiles occasion. In het uitzonderlijke geval dat uw aangeschafte auto niet volledig aan uw wensen voldoet kunt u deze binnen 5 dagen of 1.000 km (welke eerder komt) terugbrengen naar uw dealer. U krijgt dan de aankoopprijs terug (met uitzondering van de registratie-, administratie-, poets- en brandstofkosten).De DS Certified-garanties

De DS Certified-garanties zijn de belangrijkste elementen die de klant zekerheid bieden.

Garantie

Garantie

DS Certified 24 maanden

24 maanden garantie op occasions van het merk DS, die maximaal 48 maanden oud zijn en niet meer dan 80.000 km gereden hebben.

Tot 24 maanden garantie

Gecontroleerde KM stand

Op 120 punten gecontroleerd

Only You programma

Gepersonaliseerde services

Niet goed, geld terug

Garantie

DS Certified 12 maanden

12 maanden garantie op DS occasions, die jonger zijn dan 48 maanden en tussen 80.000 en 150.000 km gereden hebben, of tussen de 48 en 84 maanden oud zijn en minder dan 150.000 km gereden hebben.

Tot 24 maanden garantie

Gecontroleerde KM stand

Op 120 punten gecontroleerd

Only You programma

Gepersonaliseerde services

Omruilgarantie 14 dagen of 2000 KM

Garantie

Occasion Garantie

12 maanden garantie op occasions van alle merken behalve DS, die jonger dan 84 maanden zijn en minder dan 150.000 km gereden hebben

Tot 12 maanden garantie

Gecontroleerde KM stand

Op 120 punten gecontroleerd

Vervangend vervoer

Gepersonaliseerde services

Niet goed, geld terug